Pentru Martha, cea de 30

Prietena mea Martha face 30 de ani peste 2 zile și nu pare lovită de fericirea momentului.

Nu am știut ce să îi zic când am povestit. Câteodată cuvintele mă ajută mai bine în scris, așa că iată:

Draga mea Martha, cea de 30 de ani

Îi un căcat. Un mega căcat că faci 30 de ani. E un căcat mai mare acum decât atunci când făceai 29 de ani, dar numai pentru că schimbând o cifră sesizezi mai acut că te duci pe apa sâmbetei ca mâțul pe prun. De fapt te duceai și la 29 fix la fel ca la 30 și la fel ca la 23 și la fel ca la 38. Eu sunt blocată de mulți ani la 27, deci deși zic că știu ce simți, de fapt nu am nicio idee, dar am citit că oamenii simt nevoia să creadă că sunt ascultați așa că te-am ascultat.

No, acuma să o luam pe aia dreaptă… ai vreo soluție la chestia asta cu 30? Dacă o găsești să îmi zici și mie, te rooggg.

Până atunci însă, hai să fim serioase și să ne gândim la ce ai azi. Ai un business făcut din pasiune și nebunie maximă. Ai o energie incredibilă. Ai o freză tare și ești destul de sexi pentru o băbăciune. Ai o groază de oameni care cred în tine și o mamă mega cool. Plus de asta ai toate oasele întregi și toți dinții intacți, ceea ce acum vreo 70 de ani era o chestie rară la vârsta ta. Pari a fi pe val, dacă stai să te gândești bine.

No, ia mâța aia pufoasă în brațe, fă-ți o freză tare și un super selfie și apoi afundă-te în butoiul cu melancolie arătând grozav. O să ieși tu de acolo rapid, că nu ai timp de prostii și îți bate la ușă un cârd de copii gata oricând să îți tragă un pârț în nas pe când îi sprijini pe panou.

You rock!, indiferent că azi parcă ți se vedea un rid nesimțit 😉

Cu drag,

Una care o sa plângă ca tine peste 2 ani