Singur cuc

Cineva mi-a zis odată Ești singură. Ce te aștepti? Tot timpul suntem singuri. Chiar crezi că o să te ia cineva de mână să te ajute să-ți trăiești moartea?. Mi s-a părut atât de dur și de brutal în momentul ăla în care eu eram singură și nu știam cum să mă mai descurc. Am urât-o. Am urât-o tare și mi-am zis că nu mai vorbesc cu ea niciodată.

Ziua următoare și ziua următoare și ziua următoare zilei următoare, de fiecare dată când urlam în interior De ce nu mă descurc? De ce sunt singură? De ce am pățit eu asta? auzeam vocea ei spunând răspicat Ești singură. Ce te aștepti? Tot timpul suntem singuri. Chiar crezi că o să te ia cineva de mână să te ajute să-ți trăiești moartea? și mă adunam singură de pe jos și singură mă puneam pe picioarele mele singure.

Aș vrea să îți zic atât, ție, părinte singur: Ești singur. Singur cuc. Și te vei descurca. Și nu contează ce haine ai pe tine. Și nu contează că ai părul nespălat. Și nu contează că mai strigi la copii. Și nu contează că umblă și cu haine murdare. Și nu contează că mai ratezi întâlniri. Și nu contează că acasă e haos. Și nu contează că duci gunoiul numai o dată pe săptămână.

Ești bine. Și ești bine așa singur și tu te vei descurca în orice situație. Greu, dar te vei descurca. Tot ce trebuie să faci e să treci peste ziua de azi fără vină, fără regrete, fără ură și fără să te mai aștepți că o să apară cineva să te ajute. Singurrr și perfect așa!

Tu ești eroul cuiva mai important decât toate căcaturile zilnice. Ești eroul cuiva care te vede uriaș și puternic prin ochii lui mici.

You rock! Go rock! Go Foo Fight!

PS. De fapt chestia asta mă ajută zilnic și când și când nu sunt singură. E o abordare pe picioarele mele a oricărei situații. Nu înseamnă că nu cer ajutor sau nu fac lucruri împreună cu altcineva, înseamnă doar că știu să fac orice singură și că tendința primară e de a rezolva lucrurile cu capul și puterea mea.

4 thoughts on “Singur cuc

    1. No, nu ma prind daca e sarcasm sau nu. 🙂
      In ideea ca cineva poate fi un el sau o ea, iar mai departe i-am dat un gen nu îmi dau seama dacă e dezacord.

      Like

Comments are closed.