9 în 19.09

În 19.09, eu și mândrețea mea de soț facem 9 ani de când am fost la o mega petrecere care uimitor concidea cu nunta noastră și unde noi am fost ca doi invitați care s-au distrat cât au putut. Nu știu ce meniu am avut, nu știu ce s-a băut sau ce gust a avut tortul, dar știu că am dansat toată noaptea și ne-am bucurat unul de altul și de lumea care era cu noi.

Cineva mi-a zis că nu vorbesc despre soțul meu mai deloc și că nu am scris niciodată despre el sau despre meseria lui mai specială și ce înseamă asta pentru noi, așa că m-am gândit să profit de moment.

Ovi e Ovi și e al meu, până se va decide să nu mai fie al meu și atunci va face asta fără picioare, căci eu o să i le rup.

E un Ovi ca toți Ovi, un amestec fain de tot felul de bune și rele și ce mă uimește la el e modul în care, deși nu zice nimic, învață ceva din fiecare zi și se luptă cu el să fie un pic mai altfel în ziua următoare. Ovi râde și te face să râzi, mai ales când te iei prea în serios, lucru vital pentru o soție care se ia prea în serios, mult prea des.

Ovi mai e o sută de lucruri și nu o să vă zic niciunul, pentru că e treaba lui să facă asta și nu a mea.

Mno, faceți ceva pentru mine și pentru Ovi, că tot e aniversarea noastră? Fără felicitări și alte prosti, vrem numai un mic favor. Vreți? Da? Da?

Nouă ne-ar plăcea tare dacă în 19.09 v-ați lua partenera/partenerul și i-ați spune pe îndelete ce vă place la ea/el și după aia ați face sex nebunesc de ne-ar înjura vecinii voștri cel puțin o zi după. Vă lăsăm musai și melodia asta pentru ambient https://youtu.be/129kuDCQtHs. Mulțumim!

6 thoughts on “9 în 19.09

Comments are closed.