Cărțile pe care le-am urât

Citeam zilele astea niște bloguri căutând ce să mai citesc și am dat peste liste și liste de MUST-Read, unele pe care le citisem deja și nu îmi plăcuseră deloc. Mi se pare că dacă nu ne place o carte o dăm deoparte și pa, dar dacă ne place o carte tare imediat spunem că oau ce carte faină.

No, loviți-mă cu ce cărți ați urât. Am un voucher mare de cheltuit așa că mă bazez pe voi. Hai, fără rușine. Uite, eu am urât profund Solenoid și Război și pace ( deși pe ăsta l-am și terminat) și nu mă prea impresioneză că o să dați ochii peste cap cu incultura mea. Am urât De veghe în lanul de secară și Legendele Olimpului. 

Hai, bine, loviți-mă și cu ce cărți ați iubit. Vara mea e pe umerii voștri!! Ah, îmi ziceți și de ceva muzică nouă? Ceva ce să nu fie Mettalica, vă rog! Zilele astea mă obsedează asta: https://www.youtube.com/watch?v=JUaVhMjlPZg&index=5&list=RDD52qnC7dJcQ  și asta: https://www.youtube.com/watch?v=D52qnC7dJcQ&list=RDD52qnC7dJcQ&start_radio=1 

6 thoughts on “Cărțile pe care le-am urât

  1. Am iubit si iubesc inca: Irvin Yalom: Plansul lui Nietzsche, Minciuni pe canapea, Privind soarele in fata (asa, de incalzire); Jessie Burton – Miniaturista; Ciladini – Psihologia manipularii; Kevin Dutton – ABC-ul psihopatului de succes; Raluca Feher – America dezgolita de la brau in jos; Fausto Brizzi – O suta de zile de fericire; Ana Hogas – Oyibo. Iar daca se intampla sa le fi citit pe astea, mai am cateva.:)
    La ce am urat si urasc ar fi bine sa ma gandesc mai mult inainte sa arunc cu pietre. Dar de razgandit sigur nu ma razgandesc in ce ii priveste pe clasicii rusi si pe Sadoveanu.

    Like

Comments are closed.