Omorâți-l pe Făt Frumos

Muzica de fundal de acompaniament se ia de aici: https://www.youtube.com/watch?v=5m_ZUQTW13I

Făt Frumos nu există. Ok? E o fantezie pe care mintuța ta de copchilă naivă a produs-o pe când te uitai la Sailor Moon și pe când citeai Mândrie și prejudecată. Făt Frumos e o himeră pe care o să o cauți toată viața și după care o să măsori orice bărbat pe care îl vei întâlni. Tot mintuța ta îți va da toți hormonii de care ai nevoie și te va îmbăta în toate iluziile pe care vrei să le crezi până te face și te măriți cu un el pe care îl vei crede Făt Frumos. Pe când mintea ta se va relaxa, căci tocmai a asigurat reproducerea speciei, tu vei începe să te trezești din beție și să vezi că Făt Frumos are șosete împuțite, că râgăie și se părțâie, că are un set finit de filosofii de viață, că nu ascultă indie și nu merge la sală cât de des ai vrea tu, că vara umblă prin casă în chiloți și că atunci când răcește își scrie testamentul ca ultimul laș.

Și pleci să cauți alt Făt Frumos, convinsă că totul a fost doar o greșeală și că el e undeva acolo într-o cămașă frumoasă, cu o barbă îngrijită, cu vorbe dulci și priviri suave. Și mama ta te încurajează să nu te mulțumești cu orișicine cum s-a mulțumit ea cu tatăl tău, care numai Făt Frumos nu e. Și arunci tot și te duci puternică și liberă în lume, fără să poți chiar zice ce nu era bine la bărbatul ăsta, dar clar nu era Făt Frumos.

Nu mai bine îl omori pe Făt Frumos și cauți doar un om cu care să te potrivești tu, chiar și atunci când nu ești epilată, când ai crampe menstruale, când ești balonată și când îți put picioarele în teniși? Mda, nu te gândeai că nici tu nu ești Ileana Cosânzeana, nu?