Dă-mi o carte

Cred că cel puțin jumătate dintre voi m-ați auzit vorbind de datoria pe care o avem față de lumea asta de a zice bogdea prostea că suntem azi aici și ne permitem să ne spargem în filosofii de viață în loc să ne gândim apăsat la ce o să punem pe masă copiilor.

Acuma, dacă nu m-ați auzit vorbind, o să vorbesc aici, căci am un scop. Eu cred că suntem datori să îi ajutăm pe cei care nu au avut norocul de a se naște într-o  familie ca a noastră, cei care nu au avut nicio șansă din start de a ajunge mai bine. Cred că un copil sărac nu are nicio șansă de a ieși din sărăcie dacă nu are acces la educație, altfel orice ajutor e un pansament temporar, care îi rezolvă o problemă punctual, urmând ca în timp să revină de unde a pornit.

Sărăcia, fără educație, naște doar sărăcie.

Crezând cu putere în asta, de-a lungul timpului am donat pentru asociații care aveau ca program atragerea și menținerea copiilor în grădinițe și scoli. Altă cale eu nu știu.

Luna asta Asociația OvidiuRo strânge cărți pentru o grădiniță nouă, care vreau să cred că poate e construită și din donația mea lunară din ultimii ani.

Mno, mă ajutați? 50 de cărți pentru copii între 0 și 5 ani. Asta vreau să fac. Strâng eu cărțile, le ridic de la voi, le expediez eu. Dacă le trimiteți voi direct numai lăsați-mi un mesaj mai jos cu câte ați trimis ca să adun. Detalii găsiți aici:  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1216588255040071&id=189938594371714

Mă ajutați? Aveți prieteni care mă pot ajuta? Mă ajutați? O să vă înnebunesc luna asta! Mă ajutați? Da? 50 numai, o nimica toată! Mă ajutați? E aproape echivalent cu a merge la vot sau la proteste. Pe bune! Gândiți-vă un pic.