Seneca, Melciclopedia, Kardashian și Fiobilin

Zi liberă. Liberă de serviciu. Liberă de copii. Numai a mea. Numai a meaaaa.

Imi iau halatul preferat al soțului meu. Iau cana mea preferată cu cafeaua mea preferată și mă tolănesc în fotoliul meu preferat, aprind veioza mea preferată și deschid sobru Seneca. Măi ce bine scria băiatul ăsta. Excelent. O înghițitură de cafea. Măi ce cafea bună am făcut. Excelent. Parcă e cam tare lumina totuși. Să dau și drumul la căldură un pic mai tare. …..(după 15 minute)………… Parcă totuși nu merge azi Seneca, iau altceva mai bine.

Știu! Melciclopedia. Excelentă alegere. Îmi plac și ilustrațiile. Îmi place și fontul și cum se simte hârtia. Foarte faină. Ia uite. S-a terminat cafeaua. Cred că îmi fac un ceai. Merge mai bine un ceai la cartea asta. Bunnn. Am tot ce îmi trebuie……(după 10 minute)….Mai bine mă mut pe canapea că nu am lumină bună aici…..(după alte 10 min)…Poate mă uit un pic la televizor. Cred că sunt prea obosită.

Ia uite Keeping up with the Kardashians……(după 2 ore)……De ce se uită lumea la fătuțele astea? Ia uite The body revenge with Khloe Kardashian……(după alte 2 ore)……Oare cum de au lungimi diferite de păr în timpul aceleiași emisiuni?……(după altă oră)…. Aoleu, copilu. Am uitat să iau copilul.

Fiobilin. Reclama la Fiobilin. Cred că mi-aș putea lua și eu niște Fiobilin. Oare Kardashienele știu că fac reclamă la Fiobilin din zece în zece minute?

Nu pare a fi prea greu sa fii braindead o zi întreagă. Da, știu, voi sunteți toți pe la munte, la petreceri, cu prietenii, habar nu aveți cum e sa fii o ființă de toată mila tolănită pe canapeaua preferată și uitându-se toată ziua la cururile supradimensionate ale kardashienelor. Da… știu… Eu mă lăudam numai că am o carte de Seneca în bibliotecă 😛