O mamă de băieți cu obiective clare

Stăteam eu așa la semafor și priveam în gol cum mi se topește parbrizul, când undeva din dreapta apare cu pas voios un mega super bunătăciun. Pe la 18-19 ani, tricou alb mulat, pantaloni scurți mulați exact cât trebuie, șapcă kaki, rucsac de sport în spate, ochi divini, pectorali în formare, picioare lungi și zvelte, zâmbet fermecător.

Pe când începeam să șterg saliva de pe volan, în loc să am cel mai firesc gând posibil pentru un homo sapiens pe căldura asta, că l-aș invita la o limonadă rece home-made fără inhibiții și obligații , eu mă gândeam ce fain ar fi ca băieții mei să arate așa când o să fie mari.

Fără a da în generalizări feministe, credeți că un tată de fată, dacă vedea venind spre el o bunătăciune de 18-19 ani, se gândea ce fain ar fi ca fata lui să crească așa frumos și ea?

Mda. Așa mă gândeam și eu.

 

photo: http://teenwolf.wikia.com/wiki/Dylan_O%27Brien

 

2 thoughts on “O mamă de băieți cu obiective clare

  1. Cred ca te-ai gandit si tu tot la ce raspuns m-am gandit si eu…sigur ca tot la asta se gandeste un tata de fata, ce fain ar fi ca fata lui sa creasca asa mare si frumoasa, cu “pectoralii” dezvoltati si toti baietii sa dea buzna…clar e visul oricarui tata. Doar nu crezi ca se gandeste ce ar plimba-o o tura cu masina pe bunaciunea aia de pe trecerea de pietoni, nope 👎

    Like

Comments are closed.