Ce să nu întrebi un om tatuat

Ați observat că mai nou prin reclame nu mai e plin de lumbersexuali ci e plin de tineri tatuați?

Aș vrea să las aici trei întrebări pe care să nu le puneți unui om tatuat chiar de prima dată când îl vedeți. Cred că v-ar putea ajuta în viitorul apropiat, când toată lumea din jurul nostru o să fie tatuată.

1.Oai, te-a durut?  

Serios acuma? Tu ce răspuns aștepți? Crezi că dacă îți răspunde că nu e rău, o să ai mai mult curaj să îți faci unul? Doare. Ăsta e adevărul. Te doare de unde îți râcâie cu acul direct în rană până în vârful urechilor. Doare câteodată de îți tremură mâinile. Dacă crezi că să te tai cu o foaie e nasol, ei bine asta e mult mai nasol. Serios! Doare! Orinde ți-ai face doare, iar în unele zone doare mai rău, nu mai puțin rău. Adică scara începe de la Doare și urcă spre Doare de îți vine să îi dai la ăla un pumn dacă mai face și un punct pe pielea ta. OK?

2.Și ce înseamnă tatuajul tău?

Ce îți trebuie ție să te bagi în viața omului? Știu că te-ai uitat la LA Ink și acolo fiecare tatuaj avea o poveste semi-profundă și parțial lacrimogenă, dar poate că ăia care au ajuns la TV sunt singurii care aveau o poveste și voiau să o și povestească. Restul poate erau numai masochiști care doreau un pic de adrenalină, alții doreau doar un tatuaj care să arate fain pe picior după ce se bronzează, alții și-ar face ceva, așa, ca un tribal că arată bine pe mușchi, iar alții cred că o iubesc pe Natasha până la moarte. Chiar vrei să le pui o întrebare cu un răspuns așa simplu? Mai sunt o parte care s-au gîndit multișor ce să își facă, poate l-au desenat de zeci de ori până a arătat perfect sau l-au umplut de semnificații atât de personale că nu vor să îl povestească. Sau poate vor sau poate nu vor. Dar dacă vor, de ce ți l-ar povesti ție chiar de prima dată?

3. E permanent? Dar ce faci când te plictisești de el? Dar cum o să arate când o să fii bătrân?

Când o să avem pielea ridată și lăsată, mă gândesc că o să arătăm toți la fel de rău, cu sau fără ele. Așa că, ce sens are întrebarea asta? Ah, și dacă chiar crezi că a înnebunit când și-a făcut tatuajul am doar un cuvânt: laser! Îl pulverizează în sute de particule minuscule pe care globulele albe o să le scoată afara din corp. Altă întrebare?

Și bonus: Pot sa pun mâna?

Azi nu. Mâine? Poate mâine. Ok? Nu te supăra, hai mâine și vedem.

 

 

photo: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2353445/Mother-covered-80-body-tattoos-splitting-husband-new-man-appearance-scares-off.html