Cu omu calm nu se pune nici mamutul

De vreo 3-4 ani mă duc la Mamuții agili ba cu un talk, ba la un stand, ba cu o măslină, ba să sprijin un scaun, ba să zâmbesc frumos și în general ca să povestesc cu oameni faini și să aflu tot felul de chestii interesante.

Anul ăsta, cum am ajuns și eu mare bloagăr nerecunoscut la nivel internațional am pățit în sfârșit o chestie super tare. Să nu credeți că am făcut eu ceva interesant. Eu sunt doar un magnet de oameni interesanți și totul datorită sarmului meu inegalabil. 😉

Protagonistilul întâmplării este Dan. Pe Dan nu îl cunosc personal, dar ne spionăm de un timp pe Facebook și ne mai dăm câte un like pe ici pe colo.

Ieri, în timpul keynote-ului de început, apare Dan în antreul unde sprijineam și eu un stand. Ne vedem. Ne zâmbim. Ne îndreptăm râzâund unul către altul, dăm mâna, ne pupăm. Ce mai..fericire maximă.

-Dan, ne întâlnim în sfârșit.

-Ruxandra, ce bine. Mă distrează ce scrii…

-Dan, dar eu sunt aici pentru ca să distrez lumea. Ce talk ții?

-După-masă vorbesc despre….

Și ne periem, ne complimentăm și când ne hlizeam numa bine apare ață din sala de conferință un omuleț mega disperat și zice așa:

-Dan, ai microfonul deschis. Se aude tot ce vorbești în sală.

Dan avea un microfon din ăla șmecher agățat de ureche. Noi am crezut că e numai de impresie artistică că nu avea niciun badge prea impresionant sau vreun costum scrobit și ca să știe lumea că e un speaker i-au dat un microfon, numai chiar îl folosea la ceva.

Panicat, omulețul îi face semne să smulgă cablul afară din emițător. Dan, calm, îi face semn să tacă și începe liniștit să studieze emițătorul ca să găsească butonul de unde să îl închidă. Omulețul tot panicat dă să îi smulgă cablul. Dan se dă un pas în spate, studiază calm emițătorul și rezolvă problema în mod corect și metodic, nu printr-o mânăreală.

Mno, o fost fain la Mamuți. Numai cu o dilemă am rămas: de ce Dan nu pare așa de înalt în pozele de pe Facebook? Nici incredibil de calm nu pare, dar totuși nici chiar așa de înalt.

sursa foto: http://colorsinprojects.ro/wp-content/uploads/2016/10/Gogu-Agile.png