Un meetup cu efecte nebănuite

Am pățit două chestii săptămâna asta și m-au pus un pic pe gânduri, așa că ar fi bine să stăm un pic de vorbă.

Eu scriu pe aici de vreo 3 ani. Nu am ambiții prea mari și nici talent prea mare, ca atare nu mi-am sponsorizat nicio postare pe Facebook și nu îmi fac nici reclamă activă. Folosesc o temă gratuită, nu am domeniu și nici nu o să investesc nimic mai mult decât câteva ore când am ceva pe limbă. Folosesc virgulele aleatoriu și niciodată nu știu câți de „i” sunt în ”știi”, aș pune oricâți căci sunt darnică și îmi plac. De multe ori am greșeli gramaticale de mă doare și pe mine mintea când mi le arată cineva. Am observat că în general mă citesc câțiva prieteni și colegi care mă cunosc de un timp și poate înțeleg printre rânduri ce vreau să spun, mai ușor decât reușesc eu să ilustrez. Singura măsură a audienței mele este dată de niște statistici amețite pe care le produce wordpress-ul automat și de reacțiile pe care la adun pe Facebook, unde dau share la ce public.

Îmi dau seama dacă o postare e mai bună sau nu după numărul de like-uri. Am observat cum postări care mie îmi plac mult trec ignorate total din cauză că au fost publicate la o oră la care lumea nu prea e online și atunci neprimind destule reacții, postul moare îngropat de algoritmul de news feed. (Dacă nu știați facebook-ul decide pentru noi ce merită să vedem sau nu în funcție de câte reacții a avut o știre sau după cât de des reacționăm noi la ce publică o persoană. Puține reacții, atunci nu merită arătat. Multe reacții, atunci înseamnă că e ceva interesant și apare cât mai sus în listă.) Există și o șansă mică să fie foarte prost scris și numai mie să îmi placă, dar să ignorăm asta.

Săptămâna asta un coleg a venit să povestim despre o chestie pe care am scris-o și am rămas șocată câteva minute bune că el a citit chestia aia. Nu m-aș fi gândit niciodată că citește inepțiile mele pentru că nu m-am gândit că ar fi interesat. Cum nu am avut niciodată vreo reacție în online de la el, atunci am dedus simplu că nu e în publicul țintă.

Tot săptămâna asta am fost la un Meetup la o firmă unde am lucrat mai demult și m-am revăzut cu multă lume faină. Am auzit de trei ori Rux, ce mai faci? Îmi place cum scrii.  Și am rămas iarăși foarte mirată, pentru același motiv ca mai sus. Acuma, poate chiar nu știau ce altceva să zică, dar îmi place să fiu naivă și să îmi dau o zi de jubilare.

Mno, vreau să zic că apreciez și vă mulțumesc dacă citiți chestii de pe aici. Vreau să vă rog să îmi mai ziceți câteodată când vă place/nu vă place ceva căci mă surprinde și mă ajută.

Total pe lângă subiect, azi mi-am înscris copchilu cel mare la școală. Dacă combin senzația de azi cu cea din seara anterioară îmi dau seama că încep tot mai mult să aduc a băbuță sexi.

7163f7230dc29d16c72c1ab4e33feaeb