Copiii se fac din…

Copiii nu se fac din datorie. Copiii nu se fac pentru că îmbătrânești. Copiii nu se fac pentru că te tot întreabă mama. Copiii nu se fac pentru ca să nu plece cu alta. Copiii nu se fac pentru ca să ai pe cineva la bătrânețe. Copiii nu se fac ca să îți repari căsnicia. Copiii nu se fac pentru ca să nu fie unul singur. Copiii nu se fac pentru că te bate el la cap. Copiii nu se fac pentru că așa zice Biblia. Copiii nu se fac pentru ca să fii la fel ca foștii colegi. Copiii nu se fac pentru că ști că ai o genă care te obligă să te reproduci.

Copiii se fac din nebunie. Copiii se fac din greșeală. Copiii se fac din iubire.

Copiii se fac pentru cum le miroase părul după ce ies din baie. Copiii se fac pentru cum te privesc în ochi și îți zâmbesc după o noapte nedormită. Copiii se fac pentru cum ridică mâinile spre tine. Copiii se fac pentru pufoșenia lor. Copiii se fac pentru cum se agață de tine și te strâng tare. Copiii se fac pentru cum spun tot. Copiii se fac pentru cum râd până la sufocare. Copiii se fac pentru cum nu mai aud nimic când se joacă. Copiii se fac pentru cum aleargă în brațele tale râzând. Copiii se fac pentru cum se mânjesc pe față cu toată mâncarea. Copiii se fac pentru cum dorm cu fundul în sus. Copiii se fac pentru cum ating prima dată zăpada. Copiii se fac pentru cum se joacă cu apa. Copiii se fac pentru cum ți se cuibăresc în brațe. Copiii se fac pentru ochii lor mari și părul cârlionțat….

…..

Copiii se fac… acum 6 ani într-o noapte de liniște, uimire și ninsoare. Copiii se fac pentru ca să ai pe cine da gata cu o bere, cel puțin până te mai ține pe tine, că după aia ajungi tu prin poze pe bloguri.

Ave Horikozaurus!

untitled