Linkedin Job Opening: Sfătuitor Senior

Beep. Beep. Un beculeț roșu timid se aprinde și se stinge pe telefonul meu.

Swipe scurt. Parolă rapidă. Iconița de email apare cu notificare roșie de mail nou.

Deschid mail-ul și citesc expeditorul și subiectul: LinkedIn – Ruxandra, people are looking at your LinkedIn profile. 

Mi se zbate un ochi, îmi tremură ușor degetele. Mintea deja îmi fuge către accesările profilului meu. Poate 5. Poate 10. Poate chiar 15. Lumea mă caută. Sunt un Project Manager de succes și nu am nevoie de descriere sofisticată pentru că ei au auzit de mine. Mă caută și cei care sunt numai curioși citind acest blog minunat de cine sunt și ce fac oare zi de zi. Inima îmi bate un pic mai tare și o mână călduță mă mângâie pe spate în semn de apreciere. Cum oare să le răspund când mă vor copleși cu oferte și să le explic că nu chiar acum?

Deschid mailul și ….

linkedin

CEEEEEEE?

Acei mulți People erau de fapt 1 People? NUUUU. Păi nu eram aproape de un career move? Profilul meu nu avea power? Nu stăteam afară din crowd?

Mărire și cădere în același minut.

Nu știu ce oameni de marketing sunt la Linkedin, dar ar putea să schimbe măcar subiectul mesajului în You are a tiny human with a tiny  job and a tiny profile, but still at least 1 person is looking at your Linkedin profile.

Oare nu m-ar angaja la ei să le dau multe sfaturi bune? Să îmi schimb și job-ul din profil în Sfătuitor Senior, poate poiate mă caută?