Delegație plai cu flori

Am fost în delegație trei zile lungi și late.

Și a plouat și a fost frig și mi-au curs ochii tot timpul de la aerul de capitală și am mers minute interminabile cu tramvaiul lipită strâns de câte un concetățean și am aflat de ce e lumea gri și supărată și de ce taximetriștii din București sunt faimoși.

Și am întâlnit oameni faini și am schimbat idei interesante și am râs și am mâncat plăcinte moldovinești di peste Prut și am aflat cum e lumea prin Columbia și mi-am gâdilat auzul cu grai dulșe de Iași.

Pe lângă aceste aventuri extra-curiculare și pe lângă ce am învățat pe la cursuri am avut două seri în pace în care chiar m-am gândit ce nu merge bine în echipa mea, în munca mea și în general în ce faptuiesc eu ca să fie bine la toți și totuși nu e bine la toți.

Am gândit pe îndelete și am produs chestii simple care ne-ar putea ajuta chiar de azi dacă chiar de luni nu o să sar iarași în tăvălug.

Și m-am enervat, căci deși știu toată teoria cu: ai grijă de lucurile importante și strategice prima dată ca ele să prevină ca lucrurile să devină probleme urgente și să te sufoce, altfel spus Cele patru cadrane a lui Covey, nici în ruptul capului nu mă pot păcăli să mă organizez să îmi fac timp să mă gândesc la așa ceva. Dar la teorie bat pe orice. 😉

Groznic om în groaznică proprie înșelăciune!

 

 

 

3 thoughts on “Delegație plai cu flori

Comments are closed.