Prințesa căzută între oameni

Micuță. Foarte cochetă. Un păr blonziu de lungime medie aranjat frumos. Părea nelalocul ei printre oamenii gălăgioși din FoodCourt.

Ținea delicat tacâmurile de plastic. Mâinile ei obișnuite cu tacâmurile solide și fine refuzau fragilitatea și frivolitatea celor de plastic. Degetul mic de la mâna stângă stătea ridicat ca în semn de protest, în timp ce ea ducea ușor către buze o bucată de mâncare.

Se străduia să taie ceva din cutia bordo care îi stătea în față, dar mâncarea refuza să se lase mânuită de ea. La un moment dat se vede nevoită să lase jos ustensilele și o face cu o față plină de regret. Întinde mâna în cutie. Apucă prețios bucata de carne. O duce la gură și mușcă cu poftă.

Un zâmbet larg i se afișează pe față iar încântarea îi cuprinde ochii. Mâna stângă se îndreaptă spre furculița părăsită și începe să ducă încet câte un cartof prăjit spre gura frumos conturată de rujul oranj. Degetul mic refuză în continuare să se conformeze și stă ridicat ca un stindard al burgheziei.

Cutia din față e aproape goală, iar pe ea tronează zâmbetul cald al unui bătrânel și literele albe, mari și îngroșate ale siglei.

După ce a terminat s-a ridicat încet. Și-a curățat cu atenție desăvârșită fiecare deget. Și-a pus ochelarii de soare cu sigla discretă Dior și a dispărut în mulțime.

Nu credeam vreodată o prințesă mănâncă la KFC.

 

 


Dacă ți-a plăcut nu uita să dai mai departe!