Cel mai bun șut în cur

Cred ca puțini știți că eu am soț absolut grozav care a reușit să nu cedeze nervos în ultimii 7 ani de haos total la care l-am supus gradual. Mănâncă ocazional și salată de rucola, se joacă cu plastilină, spală copchii la fund și îi duce la urgențe de fiecare dată când pățește câte unul ceva în miez de noapte. Nu mai are nevoie de curățenie și poate mânca pâine cu salam și cu roșii câte o săptămâna. Pe lânga astea e foarte puternic și poate căra oricâte bagaje, atârnate de el în modurile cele mai ingenioase posibil.

A avut o singură rugăminte în toate apartamentele prin care am trecut. Voia și el un loc numai al lui unde să aibă biroul și să se joace liniștit. Are biblioteca, are biroul și doar jumătate din birou e plin cu ce aruncăm noi pe el. Suntem un fel de microbi în viața lui și mi s-a părut că îl văd de multe ori noaptea cu un plici de muște aplecat peste noi și pregătit să ne plesnească un pic. Nu v-am zis că e super secsi și poartă tricouri mulate, de salivează toate mămicuțele prin parc. Rămâne între noi. Da?

Scopul acestei postări nu e de a-mi lăuda soțul, ci acela de a vă spune că din orice rahat este o șansă să iasă o chestie grozavă. Înainte ca soțul meu să devină soțul meu, trebuia să devină soțul altei gagici, iar eu soția altui gagiu. Nu știu cum a rămas el cu buza umflată, dar știu cum am rămas eu cu ochii în soare cu câteva luni înainte de nuntă, după vreo sașe ani de relație. Am crezut că a picat pe mine cerul, 67 de nori și 11 meteoriți.

Am bocit două săptămâni, după care mi-am adunat curul de pe jos și mi-am ocupat fiecare minut din zi cu tot felul de chestii, până și cu mers la pescuit, în cluburi și la întâlniri dubioase. M-am oprit după acele săptămâni să mă mai întreb ce am greșit și unde. I-am șters toate contactele, am rupt orice legătură și am închis cutia aia fără să mă uit în urmă la ce a fost. Am rămas cu un singur regret. Am irosit niște ani trăgând de o chestie care nu avea cum să funcționeze, în loc să văd că dacă nu sunt cu zâmbetul pe buze măcar 5 din 7 zile, atunci mai bine îmi cumpăr singură pâinea și îmi împart diminețile cu mine și cu o carte.

După trei luni de la marea schismă, îmi cunoșteam minunatul soț și după încă trei luni voiam să ne luăm. O mică intervenție disperată a părinților ne-a amânat un pic și ne-am luat oficial cu hârtie, inel, bisericuță și petrecere la un an după ce ne-am cunoscut. Am avut cea mai faină nuntă la care am fost vreodată. Ne-am hlizit și am dansat mai tot timpul și nu cunoșteam nici jumate din oamenii din sală și nu știu ce meniu au ales ai mei și nu știu ce prăjituri au fost sau ce băutura s-a băut și nici nu mi-o păsat, căci noi eram acolo numai pentru noi doi.

7 ani și 2 punci după? Suntem încă binișor. Surprinzător de binișor după pripeala de a ne lua. Ne prăpădim încă de râs pentru tot felul de tâmpenii. Eu îi fac încă cafeaua dimineața și el îmi mai zice Piticanie.

Mi-i bine. Ni-i bine. Așa de bine, că mă bucur că acum o mică eternitate, un star rock în devenire mi-a dat un șut în cur.

 

 

 

10 thoughts on “Cel mai bun șut în cur

 1. Ce bine e cand e bine!:) La cat mai multi ani de bine si fericire suprema, si sa aveti nepotei frumosi si sanatosi:)

  Like

 2. Mai “cherie”, sunteti minunati impreuna de nu am mai vazut altii ca voi… bineinteles in afara de noi doi :D. Iar anii aia te-au facut ce esti astazi si meriti barbatul asta “fain” 😉

  Like

 3. Vezi? Poate ai pierdut niste ani, dar, de fapt, nu sunt o pierdere, ai castigat enorm pe partea celalalta. Daca te maritai cu primul? Acum ti-ai fi plimbat copiii prin parc, salivand alaturi de celelalte mamici, la vederea unui tip misto, cu tricou mulat, si gandindu-te ce-ar fi fost… 😉

  Like

 4. Mi-amintesc din acele vremuri si imi amintesc de nunta voastra si ma bucur mult pentru voi si acum.
  Daca aproape 6 ani nu au fost suficienti cu siguranta cele 3 luni au foat mai mult decat suficiente ca sa fiti fericiti o viata!

  Like

Comments are closed.