Și câți oameni ai sub tine?

Ne întâlnim întâmplător la o conferință. Se uită la mine cu interes și mă întreabă: ”Ești Team Leader?”

Îi răspund că da, diverse denumiri, diverse job-uri, dar în mare se termină toate în leader sau manager.

Și atunci cu ochii sclipind aruncă întrebarea: ”Și câți oameni ai sub tine?”

Aș fi vrut să îi pot răspunde în următoarele moduri:

Ultima data când am verificat aveam doi sub piciorul stâng și trei sub cel drept. Mai era unu mic sub piciorul stâng, dar l-am stromșit când am văzut că face scandal și pune tot felul de întrebări care mă irită. Acuma mă gândesc să îmi iau unul nou, dar vreau unul așa mai tinerel și îl pot forma cum vreau eu.

SAU

Momentan am șapte, dar vreau să renunț la vreo doi. Îmi stau toată ziua literalmente în fund și nu fac treabă deloc. Nu știu cum îi angajează ăștia de la HR că niciodată nu mă ascultă când le cer ceva.

SAU

Patru, dar eu fac toată munca. Sincer, nu știu de ce îi mai țin pe lângă mine. Dacă aș avea timp, aș învăța tot ce e nevoie și jur că aș face eu singură tot. Numai că nu am timp, că trebuie să stau toată ziua cu bățul pe ei să lucreze.

SAU

Niciunul idiotule! Cu oameni blocați în evul mediu ca tine se duc toate firmele la dracu și ajungem toți negrii pe plantație.

De fapt am zâmbit tâmp și am plecat.

Dacă mergeți la un interviu la vreo firmă, întrebați câți oameni are SUB EL un Team Leader într-o echipă. Dacă nu clipește, nu se strâmbă și nu zice nimic să vă aducă pe drumul cel drept, atunci mai bine plecați repede!

9 thoughts on “Și câți oameni ai sub tine?

   1. Niciodata “vre-o”, totdeauna “vreo”. Poate folosi “cam”, “circa”, “aproximativ”. Imi pare rau. Nu cred ca e timlider. Poate o shefutza.:)

    Like

    1. Da, ai dreptate, numai ca nu m-as grabi sa pun etichete dupa o greseala gramaticala 😉
     Desi cred ca fiecare e cu hachita lui. Eu pun etichete din altele 😀

     Like

     1. Eu n-am etichetat-o pe Andreea. Am etichetat firma. 20 de oameni sunt multi, doar daca nu e o chestie de vanzari tip Avon, Oriflame etc. Si eu am lacune gramaticale. Sunt chestii in gramatica peste care nu pot trece. Primul lucru pe care l-as cere unui team leader inainte de nominalizare ar fi sa scrie un eseu de 100 de cuvinte, cu creionul. Despre cei 20 de oameni. Nimic despre firma

      Like

      1. Interesanta idee. O sa ii spun sotului Andreei daca nu vrea sa ii dea un test si sa regandeasca asociatia lor daca il pica. 😀

       Like

 1. :)) Eram la o conferinta si ma intreaba unu “si cati oameni aveti?”, eu (imi venea sa ii spun “fara numar!!”) “20”, el “ahaa”, “si vreti sa cresteti si voi nu la vre-o suta macar?”, eu “nu”, el “ahaa”

  Da asta “al tau” e tare!

  Like

Comments are closed.