34 pe făraș

Azi dimineață m-am trezit cu o maximă durere de spate, dar fericită că nu mă mai doare șoldul. Bună dimineața ultimei zi de 34. Ca noroc că până la 35 măcar nu o să mă doară și capul.

Faza e așa: cu 30 mi-a fost ok, cu 33 ok, cu 34 okish, dar cu 35 nu mi-e ok. Oi fi ajuns eu la cea mai grozavă vărstă a femeii, dar parcă era mai bine la 25. FUCK IT! FUCK IT! FUCK IT! FUCK IT! DAMN IT! BLOODY HELL! (în iengleză ca să nu înțeleagă mama că sunt înjurături )

Așa că mi-am început ziua cu un smoothie, am continuat cu un sirop de cătină, am mâncat la micul dejun goji, migdale și afine și la prânz o să mănânc o salată raw vegană de rucola. Diseară merg acasă și o să fac o oră de yoga urmată de 15 minute de meditație la frumusețea mea interioară.

Dimineață când o să mă trezesc la 35 o să mă simt proaspătă ca o portocală de 27! În caz că nu mă simt ca o portocală, plec acasă la mama și îi cer din vișinata aia bună.

Măcar mă pot simți la 35 ca o vișină îmbibată de alcool. Să dansăăăămmmmm. La anu va fi mai rău!

 

 

8 thoughts on “34 pe făraș

  1. Daca nici dupa sesiunea asta de detox + yoga nu te simti mai bine cu spatele, sa-mi scrii! Nu de alta, da’ de la 35 incolo nu mai functioneaza alifiile de uz uman. Stiu eu una pentru cai… In trei zile o sa te simti ca un mustang. Preventiv, mai baga o visinata! 😀

    Like

Comments are closed.