Dacă nu aveți Horik, să vă luați!

Seară. Liniște și pace. Pruncul mic doarme, pruncii mari se joacă. Intru la duș. Dau drumul la apă fierbinte. Simt cum o avalanșă de apa caldă îmi cade pe ochi și pe păr. Singurul sunet pe care îl aud e cel al apei. Ce senzație minunată. Numai eu cu mine și cu nici un gând în cap. Deschid gelul de duș. Miros minunat de flori de portocal. Feerie de spumă.

Nicio grijă. Niciun urlet, numai aburi deși și calm. Deschid șamponul, închid ochii și mă spăl încet pe cap. Simt cum baia se umple complet de aburi și căldură. Ce bine e! Aș putea sta oricât!

Un mic vânticel rece intră în baie. Deschid ochii și aud un glas cunoscut:

-Mami, ți-a crescut păr la puță!

Bip, bip, bip, CE NAIBA? Ceva inteligent, Ruxandra. Repede!

-Da

Bip, bip, bip, LA NAIBA!

-Mami, sper că nu îți crește și puță!

Bip, bip, bip, SI EU SPER!

-Bine. Pa!

Bip, bip, bip. Gata cu dușul liniștit.

Dacă nu aveți Horik, să vă luați! Dacă v-ați luat, să vă ferecați ușa la baie!

PS: Nu știu ce părere ar avea madam familie normală despre asta!

15 thoughts on “Dacă nu aveți Horik, să vă luați!

  1. E un dragut Horik! Hai sa ma “laud” si eu cu perlele Stefanului meu! :)) “Mami, pe unde se nasc copiii?, Pai, tu ai iesit prin burtica mea! Cum? Ti-a taiat burta? Da puiut? Eeeiii (speriat, cu ochii mari) si nu te-a durut? Nu, ca mi-a facut o injectie si nu am mai simtit nimic de la buric in jos! Hiuuuu, ce bine! Mami, eu nu vreau sa nasc copii! Poti fi linistit ca nici nu vei putea naste tu vre-odata, treaba asta o va face mama copiilor tai! Hiu, ce bine!” :))

    Liked by 1 person

  2. 😀 😀
    Nu am nici copil şi nici normală nu mă cred aşa că eu m-am amuzat. Recunosc, în locul tău nici de bip, bip n-aş fi fost capabilă aşa că te-ai descurcat bine 😀

    Liked by 1 person

Comments are closed.