Ești mai important decât crezi!

 

Știu că am zis că tac vreo două luni, dar mai am doar o vorbă de care am uitat.

Pe la vreo 27-30 de ani, când te apucă gândul la lume, sărăcie, corectitudine, șansă, privilegiu, copii, bătrâni, România… dacă îți dai seama că ești un om noros și că poate ar trebui să dai înapoi universului norocul pe care l-ai avut când te-ai născut în familia ta, atunci e bine să te gândești pe cine și cum vrei să ajuți.

2% e simplu și mai aveți câteva zile. Un SMS care să activeze o donație de 2 euro lunar e foarte simplu. Sumele sunt derizorii pentru mulți din noi. Dacă ai măcar un calculator cu o conexiune la internet și ai timp de citit ce scriu eu aici, atunci sigur te descurci fără 2 euro pe lună.

Și da, ești mai important decât crezi. Dacă decizi să ajuți, atunci decizi și să duci asta mai departe. Așa din unu ajungem doi, din doi ajungem trei, din trei o sută.

Eu am ales să susțin ce e verde și crud. Poate vă inspiră și pe voi:

TășuleasaSocial – pentru că unii taie verdele mai mult decât putem să ne imaginăm noi.

Pâine și mâine – pentru că 50% din copiii de lângă noi sunt în pragul sărăciei.

Fiecare copil la grădiniță – pentru că educația începe de mic și fără access la ea, sărăcia nu va dispărea.

De ce? Nu știu cum să o zic bine în română dar e așa: Because you fucking owe it!

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Ești mai important decât crezi!

  1. Uite, o să-mi dau și eu cu părerea. Da, cei 2% sunt foarte importanți dacă îi direcționăm unde trebuie, acolo unde este chiar nevoie de ei. La mine de exemplu, fiică-mea mică vine cu hârtia gata completată de către școala ei, doar eu mai trebuie să-mi completez datele mele. Numai că vezi tu, școala ei e una de stat, dar una dintre cele mai bine cotate ca rezultate în învățământ dar și cea mai utilată. Chiar nu îi mai trebuie acești 2%. Altfel, eu ajut copii defavorizați implicându-mă direct. Și da, mai dau și SMS-uri. Ups, părerea mea a fost chiar lungă. :)))

    Like

    1. E foarte bine si numai ca te-ai gandit si ajuti in mod constient si constiincios 🙂 Ce cauze, nu conteaza, trebuie numai sa rezoneze cu tine.

      Liked by 1 person

Comments are closed.