Blonda care mi-a stricat taberele la mare

Nu știu dacă v-ați prins, dar eu am o blondă, înaltă, siluetă și divină soră. Să vă povestesc ce am pățit acum vreo 15 ani cu blonda mea. Am mers în aceeași perioadă într-o tabără la mare în mirificul Costinești. Ea cu grupul ei de colegi, eu cu grupul meu, dar cum și Costineștiul e o lingură de lemn și cum toată noaptea schimbam discotecile, era inevitabil să nu ne întâlnim de vreo  cinci ori.

Într-o noapte am găsit o super bombă. Ring din ăla mic și rotund, cu beculețe pe margine, fără mese sau scaune, numai un bar aglomerat, de unde dacă mai aveai bani după primele trei zile de tabără puteai să îți iei o sfântă cola, din aia lungită, cu trei sferturi gheață. În mijlocul ringului o bunătăciune de tip  înalt, frezat și drăguț de nu se mai putea. Ne rupem noi în figuri dansând cocojambouri, ne apropiem, băietul sfidează miopia și e tare drăguț și de aproape. Încep bluzurile și ce să vezi? Cu cine dansează bunătăciunea? Cu o blondă, înaltă, siluetă și divină! Soră-mea ne găsise și în bombă. Tunete și fulgere!

Cum stăteam așa cu buza umflată, știind că oricum aveam zero șanse la bunătăciune, mă invită și pe mine la dans un minion. Ne mișcăm agale de pe un picior pe altul și când deschide gura îmi zice: ”Unele fete de aici sunt tare nașpa. Uite-o pe aia blondă de acolo. Am invitat-o de două ori să danseze cu mine, dar nu a vrut. Îi cu nasul pe sus rău de tot.”. Mda…boul vorbea tot de soră-mea. Deci, ar fi putut pune mâna și pe bunătăciune și pe minion. Mii de tunete și fulgere!

Sunt ferm convinsă că blonda asta mi-a stricat sute de aventuri și mi-a furat mii de cuceriri! Ca noroc că s-a mutat în Franța și după aia am putut și eu să mă mărit, fără blonde periculoase prin preajmă. Ieri a venit în vizită și am constatat că nu mai e blondă, dar e tot divină. Totuși poate nu o să îmi fure potențiali octogenari admiratori de la bloc.

Eu am scăpat, în schimb băietul meu cel mare a cam pus-o, căci pruncul soră-mii e tare blond cu ochi mari și albaștri.

Trebuie să ne mutăm pe continente diferite!

 

sister choke her

 

 

 

5 thoughts on “Blonda care mi-a stricat taberele la mare

  1. Pingback: Blonda și feedback-ul constructiv | Ruxandra Banici Blog

  2. Sunt socata! Erau Minions pe atunci? 😀 Traiasca surorile blonde, inalte si divine, ca si eu am una:) Ei hai, traiasca toate surorile!

    Liked by 1 person

Comments are closed.