Tumultoasa viață socială a unei mămicuțe de carieră

 

Mămicuța de carieră e cea mai dulce, dedicată și simpatică ființa posibilă. Ea a fost odata o fată drăguță cu multe interese și câteva prietene. Nu prea multe, dar destule cât să iasă prin cluburi din când in când și să își ocupe weekend-urile cu tot felul de activități. Într-o zi de vară, drăguța noastră fată a cunoscut un periculos băiet. Periculos, pentru că a convins-o repejor să se căsătorească cu el și să facă împreună un băiat frumos care să moștenească ochii ei superbi. Cum ochii ei chiar erau superbi, drăguța fată s-a lăsat prostită, fără să știe că în curând o să devină mămicuță nivel junior. Al doilea prunc cu ochii la fel de superbi ca ai celui mare, a promovat-o pe mămicuța noastră pe pozitia de mămicuță de carieră, nivel senior.

O mămicuță de carieră nivel senior are patru priorități: creșterea băieților cu ochi frumoși, navigarea cu succes prin apele serviciului, cu un impact minim asupra băieților, să apuce măcar odată la 3 luni să ajungă la coafor și să nu iasă niciodată din casă fără un machiaj magic.

Principala activitate care a fost scoasă total din lista priorităților a fost întreținerea relațiilor sociale active. Astfel, prietenii sunt absolut grozavi, mai ales când relația cu ei se poate rezuma la niște mijloace de comunicare cu impact minor asupra celor patru priorități. Așa că mămicuța noastră adorabilă este expertă în: SMS, Skype, WhatsApp, Facebook și semnale de fum. În aceste medii are relații perfecte cu oameni perfecți care de cele mai multe ori au vocații și cariere similare cu a ei.

Așa că, luați imaginea de mai jos. Scoateți trei mămicuțe din ea. Lăsați una din ele și paharul micccc de băutură. Mutați mămicuța în pijama și halat, cu un laptop în brațe, pe canapea și exact așa arată tumultoasa viață socială a unei mămicuțe de carieră. 😀

images