Mă citește cineva din Zanzibar?

Dacă voi ați avea așa, un blog mai mărunțel unde să vă povestiți nebuniile, ați verifica pe la 3 dimineața dacă a mai citit cineva ceva? Nu? Sigur, sigur?

Adică, voi ați scrie numai de plăcere și pentru o nevoie intrinsecă de a vă exprima, fără să aveți nevoie de niciun răspuns sau confirmare a faptului că lumea vă place scriitura?

Adică, voi nu v-ați îngrijora dacă în cea mai productivă lună de-a vostră, care probabil va fi și ultima cea mai productivă, aveți cele mai amărâte statistici posibile?

Adică, pe voi nu v-ar gâdila să vedeți cât mai multe like-uri, love-uri, comment-uri și share-uri?

Adică, pe voi nu v-ar încălzi, dacă oamenii care vă plac tare și nu numai, v-ar da o palmă prietenească peste spate și v-ar trage cu ochiul în semn de ”ești cool, gagica”?

Adică, voi vă strâmbați acum la mine?

Ia mai lăsați-mă cu prostiile astea, măi panseluțelor!

Am crezut pentru câteva minute, azi noapte, că am înnebunit. Dar nu, sunt perfect normală! Dacă nu aș scrie cu plăcere și cu drag, atunci nu mi-ar păsa dacă m-a citit cineva din Zanzibar la 3 dimineața. Și na, acum o știți și pe asta. Dacă faceți un bot care să-mi acceseze site-ul în fiecare zi de câteva ori și eu nu aș știi asta, aș fi cel mai fericit ignorant posibil.

Să punem vina pe primăvara, sezonul alergiilor și al statisticilor proaste, care nu sunt din cauza mea, ci din cauză că voi vă plimbați pe afară în loc să citiți bloguri.

 

 

4 thoughts on “Mă citește cineva din Zanzibar?

 1. Cum depind de somnul celui mic, mi se intampla sa nu mai pot adormi din prima undeva pe la 3 🙂 Ce scuza faina am, nu? Asa ca mai dau o geana sa vad ce se mai intampla, dupa care adorm linistita si visez numai conversatii si idei noi 😀

  Like

 2. Da, io verific. Între 2 și 4, că atunci mă lovește insomnia. Dau fuga să văd dacă mi-a apărut un comentariu nou. Dacă mi-a apărut, nu-i răspund atunci. Cât de disperată să fii, să le răspunzi prietenilor pe blog în puterea nopții?! Îi las să creadă că sunt, spre deosebire de ei, un om normal: noaptea dorm. Îi las să se perpelească. Fiindcă sunt sigură că și ei verifică, din când în când, tot între 2 și 4, dacă am citit.
  La noi e o problemă de vârstă. Noi, ăștia mai purii, mai umblăm noapte prin casă.
  Dar tu? 🙂

  Like

 3. 😉 ”ești cool, gagica!” Sper ca nu-i cu suparare, dar eu te citesc din Constanta (din bucatarie, mai exact), ci nu din Zanzibar. Te citesc de cateva minute, multumita lui Leo, Vasilescu, Mandruta si copilului meu care doarme, si-ti trag un ochi virtual, pentru ca: esti cool, gagica! 😉 Deci, am sa-ti dau o cautare si pe facebook, pentru a te mai putea citi si din alte camere :))

  Like

  1. Merge si din Constanta! E primit cu bine 🙂 Daca ajungi vreodata prin Zanzibar sper sa ma citesti si de pe acolo 😉

   Like

Comments are closed.