O zi INCREDIBILĂ!

Am avut ieri o zi incredibilă! Nu pot să nu vă povestesc!

Dimineață după o trezire ușoară și îmbrăcarea copilului mare fără nicio tragedie, am ieșit grațios pe ușă pregătiți să dăm un munte de zăpadă jos de pe mașină. Când colo ce să vezi? Mașina curățată perfect și trotuarul fără pic de zăpadă pe el. Îl sun pe minunatul meu Soț să îi mulțumesc și îmi spune că el nu a făcut absolut nimic, dar azi dimineață l-a văzut pe micul Ninja afară curățând mașina din fața mea și probabil a curățat-o și pe a mea. STUPOARE!

Ajungem la grădiniță, urcăm scările și băietul salută pe toată lumea, nu își întoarce capul și nu se ascunde! Ba chiar o întrebă pe educatoare ce mai face în germană și au o scurtă conversație despre cum au dormit. STUPOARE!

Restul zilei decurge normal până la prânz când merg în parc cu pruncul. La o trecere de pietoni mi se blochează o roată și nu pot urca bordura. Din spate apare un tip și mă ajută să urc căruciorul. Îi mulțumesc frumos, dă să plece și văd că se întoarce. Se uită la mine și mă întreabă: ”Tu nu ești Ruxandra Banici?”. Îi confirm și îi spun că îmi pare rău, dar eu nu îl cunosc. Îmi zice că nu ne cunoaștem pe viu, dar îmi urmărește blogul de ceva timp și dacă mi-ar plăcea, ar vrea să stea puțin să povestească cu mine. Povestim câte în lună și în stele și mă conduce înapoi până acasă spre uimirea mea totală. Foarte fain a fost! STUPOARE încă odată!

Deja ziua mea era incredibilă, dar se mai întâmplă ceva. La 5 apare minunatul meu soț acasă fără copilul mare. Cică copilul s-a înțeles cu un coleg că merge să se joace și să doarmă la el. Lui Soț i s-a părut o idee foarte bună și l-a lăsat să meargă la coleg. Am fost un pic șocată, dar cum au mai dormit colegi de-ai lui la noi, mi-am zis că nu e nimic rău într-o seară mai liniștită. Și Soț plusează și îmi propune să stea el cu micuțul și eu să mă duc la cumpărături și să îmi iau orice vreau eu. Scoate cardul, îmi zice pin-ul și spune distracție faină! NU-MI VENEA SĂ CRED!!!!!

Nu știu ce planete s-au aliniat și cum, dar cum  ar zice fiul meu cel mare: V-am păcăliiittttt!

Deja de la faza cu tipul trebuia să vă fi prins că ceva nu e în regulă. 😉 Vă pup și îmi iau vacanță de scris vreo 2 săptămâni. Mă apuc de făcut curat în dulapuri și sper să termin până la primăvară! Nămeți prietenoși să aveți și să nu vă perpeliți de dorul meu!

One thought on “O zi INCREDIBILĂ!

  1. Pingback: Mă declar învinsă! – RUXANDRA BANICI

Comments are closed.