Un Project Manager nu doarme niciodata. El vegheaza! – Retrospectivă

Acum aproximativ o lună vă povesteam că suntem în budă şi că ne mobilizăm pentru a face faţă muncii casnice. Aici găsiţi detaliile planului nostru.

Am promis că după o lună facem o retrospectivă ca să vedem dacă funcţioneză cu adevărat sau arată numai bine pe perete.

Ce a mers bine:

  • Ne e clar fiecăruia care îi e grădina. Eu nu mă aştept ca Soţ să vadă că e bucătăria murdară şi să strângă, el nu se aşteaptă ca eu să întind haine la uscat sau să le adun…
  • E totul împărţit pe zile aşa ca nu se aglomerează munca.
  • Când îi zicem Balaurului să işi strângă din cameră seara, nu îi spunem pentru că suntem noi naşpa ci aşa scrie pe desen.

Ce putem imbunătăţi:

  • Ai o senzaţie continuă că e de lucru ceva pe acasă. Nu termini bine de curaţat casa că trebuie să speli baia, că trebuie să uzi florile şi tot aşa. Asta e dată de împărţirea pe zile. E şi bună şi rea…
  • Să ne luam o tanti drăguţă să le facă pe toate şi noi să frecăm menta!

Paranteză istorică explicativă: Ştiti de la ce vine expresia ”a freca menta”? Eu ştiu de la Soţ! Prin secolele 17- 18, odorizantul comun, bio si 100% eco era menta. Se folosea cu succes și la înmiresmarea meselor boierești. Cea mai vânată muncă la curtea boierului era frecatul tăbliei mesei cu mentă. Muncă “grea”, cu multă sudoare, vânată de slugile cele mai ”harnice”.

Concluzii: Se pare că funcționează ideea. Nu am abandonat nici unul și nu ne plângem încă. Ne-a intrat în mână programul și eu sunt mulțumită de rezultat. V-am zis eu că suntem COOL!

One thought on “Un Project Manager nu doarme niciodata. El vegheaza! – Retrospectivă

  1. Pingback: Un Project Manager nu doarme niciodata. El vegheaza! | RUXANDRA BANICI

Comments are closed.