Aşa mă bucură oamenii faini!

Deşi nu îmi stă în fire deloc vreau musai azi să fac reclamă unui loc care mi-a plăcut tare şi unde poate veţi poposi şi voi.

Introducere: Mie îmi plac florile. Tare de tot. De toate felurile, culorile, formele, mai puţin mirosurile. Ah, urăsc profund crinii. Colegii de serviciu, sper că îşi mai amintesc biroul meu verde peste care plutea un nor de oxigen ca niciunde în altă parte. Aşa de tare îmi plac florile că, deşi poate părea dubios, eu mă răsfăţ aproape în fiecare săptămână cu un buchet de flori. Nimic fancy smancy. Intru în prima florărie care îmi e în drum, aleg câteva fire de flori care îmi plac şi după aia o rog pe tanti florăreasă să îmi facă un buchet, dar să nu îl împacheteze. Când ajung la partea cu “nu împachetaţi în nimic, vă rog” tanti se uită ciudat la mine. Eu le zic că sunt pentru mine şi îmi zâmbesc misterios. Cred că e compasiune de fapt. 😀

Cuprins: Azi pe drum spre casă am intrat într-o florărie deschisă de vreo 3 luni langa ING Grigorescu şi am ales 3 fire de frezii si 2 de ceva_cu_B, mi-a zis florăreasa ce, dar am uitat.. Şi după aia în 5 minute uimitoare, învârtind frunze şi capsând şi tăind şi povestind cu mine în acelaşi timp şi zâmbind la pruncoşenie, florăreasa cea faină a creat minunăţia asta de buchet.

IMG_20151119_200931

Deznodământ: ALE FLOR le zice şi eu de acum numai acolo mai merg! Nu ştiu cum e în Mărăşti, dar în Grigo mi-a plăcut tare.

Încheiere: Cu nişte flori faine pe masă şi măncarea e mai bună şi copii urlă mai încet şi casa pare mai curată şi geamurile mai spălate.. căci nu mai ai ochi decât pentru ele 😉 Încercaţi… nu numai la sărbători şi la boacăne!