mica MARE Provocare – Cap. 3

Hola Chicas y Chicos! Salutul meu preferat pentru azi deoarece ma simt ca un hipopotam dansator de salsa! Hipopotam pentru ca e prea cald si pielea mea se face rosie ca a unui hipopotam de la soare si nu la ce v-ati gandit voi! 😛  Acum sa trecem la lucruri serioase caci la cererea publicului am promis ca va tin la curent cu competita noastra.

Prima data trebuie sa cititi “mica MARE Provocare..dupa puterile fiecaruia”, asa ca purcedeti catre linkul acesta.
Dupa care trebuie sa cititi “mica MARE Provocare Cap. 2″, asa ca purcedeti catre acest link.

Suntem de o saptamana in competitie si lucrurile merg grozav mai ales din punct de vedere al colaborarii si dorintei de a reusi.

Ideea din spatele Borcanelii impartasita la inceputul discutiilor a fost cam asa: “Ce vreau eu e o provocare de vointa pe doua subiecte foarte dure: dulciurile si mancatul excesiv seara. Cred ca toate le impartasim din cauza programului incarcat. Nu am vrut sa pun mai mult in plus pentru ca nu cred ca o incarcare prea mare cu noutati ar functiona pe termen lung; din experienta mea eu nu pot functiona asa. In plus de asta se recomanda ca pentru ca o activitate sa devina obicei sa fie introdusa singura si sa fie mentinuta minim 6 saptamani. De aici au venit numai aceste doua reguli si nu un adevarat program cu meniuri, sport si toate cele. Pentru asta cred ca ar fi nevoie de consult nutritionist si recomandari trainer personal…..

La sugestia unei Pufete s-a facut un grup de FB care sa inlesneasca comunicarea. ( am observat ca lumea isi verifica mai des FB-ul decat mailul 🙂 ). Sunt multe situatii la care nu ne-am gandit si care apar pe parcurs de genul:
“mi-am luat o salată de la M***. Problema e ca nu m-am uitat la ingrediente decât după ce am luat-o și conținea ceva ce se numea “sirop de rodie”. Era dulce la gust, deci îmi imaginez că avea zahăr. Înseamnă că am încălcat regulile?”. 
Asa ca luam problema, ne dam cu parerea, o dezbatem democratic si ajungem la o concluzie impreuna. Pare un fel de Pufete la razboi contra raului si nu arata inca a competitie.

Regulile pe care le-am incropit noi pentru noi le puteti gasi aici. Nu va dati ochii peste cap si nu radeti de ele caci sunt croite pentru noi cu un pic de penalizare, un pic de recompensa si un pic de lejeritate pe alocuri si strictete in altele. Statusul se colecteaza zilnic si arata cam asa.

In spirit american va spicuiesc si din ce au zis Pufetele saptamana asta:

“mi-am dat seama ce mult dulce as fi mancat daca nu incepeam acest joc.”

“alta data as fi ales o inghetata mareeee sau un cuib cu nuca in locul migdalelor.”

“eu sunt in grafic, chiar si azi rezist eroic. partea cea mai buna a jocului, e ca      mananc multe fructe.”

Stiu.. e numai prima saptamana din 12 si lumea e entuziasmata, dar stati sa vedeti ce super o sa fim in continuare!

Bunnn, acum am o rugaminte. Daca tot se pare ca functioneza si am auzit ca lumea e curioasa de reguli si de ce facem, ma ajutati cu niste share-uri? Cred ca se poate juca simplu in orice alte grupuri atata timp cat participantii se simt comfortabil impreuna si nu cred ca am inventat noi roata sau am facut ceva special. De asemenea putem consilia pe oricine oricand daca vrea sa incepa ceva de gen cu proaspata noastra experienta!

Adios amigos! E ultimul post pe saptamana asta! Jur pe rosu!