Intoarcerea Curierului scarbit si razbunarea Femeii nebune

Il mai stiti pe Curierul scarbit din povestea asta?

Era cam asa: “Suna scarbit, fara buna ziua sau ma cheama Gigel, ci spune: “Am un colet, nu e trecut numarul apartamentului”. Dupa care tacere. Eu ii spun numarul apartamentului, dupa care iarasi tacere. Il intreb: “Veniti acum?” Si o voce scarbita imi zice: “Acuma” dupa care inchide telefonul. Apare la usa si imi intinde coletul uitandu-se in alta parte si zice “Coletul” si pleaca.”

Am facut o comanda online si nu am platit cu cardul pentru ca nu am mai luat niciodata nimic de pe respectivul site. Asa ca am primit coletul cu plata in ramburs si nu am verificat de la ce firma vine nenea. Dar cand a sunat azi telefonul atunci ohh daaa, am recunoscut vocea scarbita si mi-am zis: ohhh nuuuu!

Tot intamplarea, bat-o vina, face ca eu sa nu prea am bani in portmoneu..cam niciodata. Toata lumea stie asta despre mine..curierul nu! Asa ca repejor dau fuga si ma scotocesc. Gasesc 65 de lei in tocul de ochelari si in portmoneu si in cosuletele de pe hol si cam atat. Mie imi trebuiau exact 111 lei.

Doua optini ca intotdeauna: sa dau repejor fuga pana la bancomat si sa scot niste bani, optiune buna dar consumatoare de timp si energie si producatoare de urlete ale Micutului care era aproape adormit SAAAUUU sa caut pusculita Mijlociului si sa verific cate monede de 50 de bani are in ea. Cu gandul la Curierul cel scarbit am mers fara sa clipesc pe varianta doi si am purces la adunat maruntis din casa. Numaram, numaram cu spor si ajungem la 95 de lei.

HAAAAA HAAAAA HAAAAAA! Razbunarea e aproape, dar am numai 95 de lei. Asa ca urmeaza pasul trei: cautarea prin buzunarele gecilor minunatului sot. Descopar bilete de autobuz nefolosite si folosite, vouchere expirate, servetele cu guma de mestecat de-a Mijlociului in ele, bonuri de cumparaturi, cremele mele de buze, biletele de amor de la gagici blonde si nici un leu. Iau si gecile mele la cautat si vai mie! gasesc 70 de lei in una din ele…

Dilema morala maxima! Pun toti banii in portmoneu si aman decizia. Deschid usa, ochii ni se opresc in inclestare, ii vad fata apatica si aud asa: “Buna ziua! V-am adus coletul si aveti 111 lei ramburs.”.

Da-o naibii de treaba..m-a salutat! Raspund cu “Buna ziua” si ii dau 2 bancnote de 50 de lei, una de 10 si una de 1 leu. V-am zis eu… proasta in cap!