E vremea pierzaniei

Decid sa imi cumpar un produs, nu va spun ce! treaba mea! Si ca tot omul intelijent ( nu e typo, am scris intentionat cu J!) dau un Google dupa review-uri si caut site-uri atat in dulcele grai romanesc cat si in dulcele grai englezesc. Nu gasesc prea multe, dar pe unde gasesc e de lauda si ca vai si ca ioi ce super produs.

Mai dau o geana sa fiu sigura ca reducerea de 40% e reala si ca pretul nu a fost umflat inainte. Fac niste calcule sa vad daca imi permit achizitia. Indemnizatia de la statul roman pentru ca i-am facut baieti puternici care sa munceasca si sa isi ajute patria nu a intrat inca si e un mister cand o sa intre . Astept coletul si iata ca vine adus evident de prietenul nostru curierul cel simpatic. Daca nu stiti despre cine e vorba, incercati aici.

Fericire maxima! Am jucarie noua! Dar dezamagireee. Ma gandesc totusi ca poate sunt eu prea critica si ii mai dau trei sanse. Dezamagire la incercarea doi, dezamagire la trei si oau, dezamagire la patru.

Mai dau un Google sa vad daca am citit eu bine laudele si se confirma. Ce fac acum? Cum sa mai am veci incredere in review-uri?

Poate cei care au scris nu au folosit in viata lor ceva mai bun. Asta ma face sa ma gandesc ca poate eu am standarde inalte si sunt o printesa; ceea ce imi gadila un pic orgoliul, dar tot am dat banii pe un produs care ma dezamageste.

Sau poate au primit bani sa scrie de bine de la cei care au facut si reducerea de 40% numai numai sa vanda produsul. Conspiratie iarasi..clar!

Retur? Si sa o iau de la capat cu cautarile si sa citesc alte review-uri pe care sa nu mai stiu daca sa le iau in serios? Of of..

Nu te mai poti increde in nimic si in nimeni in zilele astea! Ma duc cu batranicile pe banca in parc sa vorbim despre lumea de azi care nu mai e ca ieri cand era mai bine cu siguranta ca azi si maine sigur o sa fie mai rau si tinerii astia toti dezbracati si tatuati si cu cercei in urechi sigur o sa ne duca lumea la pierzanie si curierii astia apatici care sigur iti strica produsele pana acasa caci nu le place fata ta si caldura asta dom-le si lubenita care nu mai e roz ca mai demult si rosiile care nu mai au gust si gropile astea din asfalt si drumurile stricate..Nuu, nimic nu mai e ca atunci cand eram tineri 😉

PS: Sunteti tare curiosi acum care o fi produsul. Nu? Cam cu asta ati ramas din toata povestea. Nu? Sac-sac!