E noapte in Madagascar si toti neuronii fac naniii

Nu stiu daca v-am zis dar de vreo 3 saptamani sunt acasa cu cei doi balauri pana vine minunatul meu sot de la serviciu si ma pregatesc pentru 3 saptamani de foc cand minunatul meu sot o sa fie plecat in delegatie, iar eu raman acasa singura cu cei doi balauri. Cred ca am reusit sa gasesc o doamna draguta in vecini sa ne ajute si slava Domnului incepe si gradinita in curand, asa ca nu o sa fie chiar criminal ci doar un efort considerabil.

Bunn, acum, acasa cu doi balauri toata ziua nu e “complicat, ca sa nu zic greu” cum a spus o prietena azi. E ceva ce eu as descrie in unele zile asa: ca si cum ti-ai scoate singur o masea buna tragand de ea cu un cleste ruginit cate putin in fiecare zi. Si ai face asta pentru ca sa te calesti pe cand o sa iti iasa maselele de minte.. sau ceva de genul asta..pricepeti voi cumva.

In aceste conditii vitrege sunt zile in care oboseala e asa de mare ca atunci cand e liniste si pace nu poti sa citesti o carte ca nu pricepi nimic, nu poti sa vezi un film ca nu mai ai rabdare si esti asa cumva..anesteziat, dar ai face totusi ceva care sa iti placa si care sa te relaxeze.

Asa am gasit eu intr-o zi de peregrinari aiurea pe Facebook o carte de colorat pentru adulti stresati care parea tare faina: Gradina secreta. Sambata mi-am miscat fundul pana in centru, am cumparat-o si de atunci in fiecare seara mi-am luat creioanele si am colorat. Mirarea maxima e ca brusc si balaurul mare a avut chef de colorat, activitate mazgalicioasa si “oribila” pentru el pana atunci.

Nu am produs nimic apropiat unei opere de arta, nici macar vreunui desen reusit, dar am stat cateva ore fara nici un gand in cap numai colorand. Am aflat cand e buna o carioaca, cand e bun un creion, ce efect are guma de sters si am facut tot felul de combinatii imposibile in natura. A fost relaxarea maxima in conditiile date. Evident nu se compara cu o zi la SPA, dar in propria casa cu balauri urlatori si minte incetosata mi s-a parut idealul!

Mai jos aveti ce a iesit pana acum si va recomand cu drag sa incercati in caz ca sunteti in conditii similare de oboseala. De o hartie de foc ai putea avea nevoie oricand..asta ar fii una de calitate si frumoasa dupa ce terminati de colorat toata cartea.

IMG_20150825_195442 IMG_20150825_195458

Daca mai adorm niste neuroni urmatoarele activitati “intelectuale” probabil o sa fie ascutitul creioanelor pana la obtinerea varfului perfect si apoi o sa incepem sa ne uitam la StarsTV in timp ce ne curge incet saliva din gura.

In caz ca nu stiti cantecelul cu Madagascar incercati cu incredere varianta tantei Lina: