Tornada sezoniera

O fi de la ploaie sau de la noptile nedormite sau de la sevrajul de dulciuri sau de la spondiloza sau de la nu stiu ce, dar zilele astea parca nimic nu a mers cum trebuie. La tot pasul am dat numai de probleme si dezamagiri. Ca si cand alergi, iti pui piedica cu un picior, cazi, te ridici si dupa aia te arunci intr-un zid.

Nu stiu daca voi patiti din astea dar eu am tornade de dezamagiri urmate de perioade de acalmie totala. Acalmia poate fi data si de faptul ca dupa tornade ma retrag si sunt mult mai precauta in a ma lansa in vreo interactiune. Sau poate tine numai de planete si horoscop ;). Dupa ce totul merge binisor si e caldut si sunt numai vanticele de primavara iarasi nu mai sunt atenta si paf incepe sezonul de tornade.

De ce va zic asta e pentru ca mi-am dat seama de miezul de idiotenie din capul meu care ma duce la perioade meteo dubioase si ma gandeam sa va spun si voua in caz ca aveti numai 3 neuroni ametiti ca si mine.

Treburile pe care le tot uit eu si care ma duc la tornade sunt simple:

  • fiecare vedem lumea prin ochelarii nostrii si nimeni si absolut nimeni nu are ochelari cu rame argintii si cu manere mov ca mine ( metafora 😉 ).
  • in doi totul se imparte la doi si sfintii nu mai umbla de mult pe pamant. ( si nu vorbesc aici numai de cupluri, orice doi pe doi)
  • papagalii pot fi si gaini daca te uiti numai ca au 2 picioare, cioc, aripi si mananca graunte.
  • ar fi bine sa mananci 10 supe impreuna, sa dormi 5 nopti in acelasi cort si sa imprumuti 1.000 de lei inainte sa iti inchipui ca il cunosti pe celalalt si poti sa ii fii prieten.
  • ar fi bine sa iti amintesti zicerile astea inainte sa te arunci iarasi in vreun zid razand tamp si crezand ca sigur zidul se va darama de super puterea ta.

Acestea fiind spuse, ma duc in tornada mea, poate imi gasesc niste pantofiori de argint si un Sperie-Ciori.