Disparitia periutelor de dinti

Soc si groaza! Astazi la Cora sotul meu nu a mai gasit periute de dinti pentru copii. Nu s-a dat startul la super reduceri, nici nu e un val de panica legat de carii si nici nu s-au inmultit brusc copiii din Cluj. Pur si simplu periutele au disparut.

Nu se gasesc nici la adulti, nici la produse pentru copii. Dupa o jumatate de ora de invarteala printre rafturi sotul meu nu a gasit nimic, nimic. Evident erau multe altele care i-ar fi putut trage cu ochiul si daca eram eu la cumparaturi sigur imi aminteam ca imi mai trebuie rezerve de sapun, pasta de dinti, ceva sampon nou sau o pila de unghii. El s-a tinut de lista lui si a cautat periutele pana i-au iesit lui peri albi (ati sesizat glumita strecurata fin 😉 ).

Ce nu stie el e ca EU stiu unde sunt periutele! Ati vazut dimineata multi lucratori care aranjeaza zilnic marfa pe rafturi? In fiecare dimineata? Ei bine omuletii astia foarte rai stiu care e cel mai bine vandut produs de la un raion si il muta din loc in fiecare zi! Si asta doar ca tu sa parcurgi innebunit si ademenit suprafata optima de acoperire totala a raionului pana iti regasesti produsul preferat. Intre timp o sa cumperi alte 3-4 de care nu aveai neaparat nevoie!

Stati si nu sariti! Asta nu se intampla la paine sau mezeluri caci oricum se cumpara tot de acolo oricat de rele sau bune ar fi.

Sunt absolut sigura! Altfel sotul meu cel ager ar fi gasit periutele! E o conspiratieeeeeeeee! Shhhttt, spuneti tuturor si nu mai cumparati periute de dinti de copii si o sa vedeti ca nu se mai misca din loc. Dupa aia o sa dispara spuma de par!