Și ca struțul mă făcui

Știți voi cum e să vrei să te faci mic mic mic mic, să iei o lopățică, să sapi repede o groapă mică și să intri în ea să nu te vadă nimeni? Cu rușine spun că asta am pățit eu azi și am simțit rusine ca o proastă ce sunt și fără niciun motiv valid, când in mod deja obisnuit copilul meu nu a vrut să ia parte activ la serbare și am auzit (sau cred că am auzit ) pe cineva de prin preajma întrebând ce are copilul în roșu de se poartă așa ciudat.

Mda…a patra serbare și tot trecem prin aceleași emoții: oare își acoperă fata sau nu, oare iese de pe scena sau nu, oare zice ceva sau nu, oare se trage de puță toată serbarea sau nu? Mda… s-a întors cu spatele, s-a cocoțat în brațe la educatoare și a ieșit după 10 minute de pe scenă.

Ce tu Zen, ce Parenting cu căldura, ce Cercul siguranței, ce Pacefull parenting…eu m-am supărat! Rău și tare și tare și rău și după ce m-am supărat pe copil, m-am supărat pe educatoare, m-am supărat pe lume, m-am supărat pe mine și după aia m-am supărat pe mine că m-am supărat pe toți ceilalți și pe mine.

Nu-i prea simplu sa vrei sa-ți fie copilul minunat tot timpul. Când nu e minunat simți că tu ai dat chix și începi să te întrebi unde ai greșit și sigur iți găsești o lista lunga. Dar e vară și am decis sa luăm totul ușurel. Asta e. Peste o ora eram toți acasă, un pic îmbufnați la inceput, dar apoi caju cu miere mâncat pe masa din bucătărie oblojește orice rana și aduce orice zâmbet înapoi.019

Ăsta e copilul meu…5 în 1 Mutulică+Rușinosul+Bucurosul+Morocănosul+Grozavul.

Când o sa își aducă prietenele în vizită o să îi punem să vadă înregistrările cu serbările lui. În una se trage de puță toată serbarea și nu zice nimic nimic, dar măcar stă pe scena!

13 thoughts on “Și ca struțul mă făcui

  1. Spicuind din review-uri 😀
   “Meet the Little Voices Telling You to Leave the Theater”
   “Inside Out a Depressed Disney”
   “There was no Joy in this movie…”

   Like

     1. Imi povestea o data un var (prin alianta): “ma lasasem de fumat dar mi-a spus nevasta ca se desparte de mine, si m-am apucat iar, dupa o vreme, m-am lasat iar, apoi mi-a spus nevasta ca nu se mai desparte de mine , si iar m-am apucat de fumat” :)). Vai, ce am deviat!! :))

      Like

  1. Of, bine ca ne strici tu planurile diabolic 😛 Vroiam sa te scot si la un film daca te lasa Gabi, dar asa ma mai gandesc 😉

   Like

 1. Este un copil minunat iar tu o mama minunata! Restul sunt doar niste experiente…iar fiecare isi exprima sentimentele in felul lui, unii se ascund, altii tipa iar altii se bat…;)

  Liked by 1 person

Comments are closed.