Blonda si iPod-ul

Filmul zilei: Blonda si iPod-ul:

Azi a fost ziua mea! Dimineata m-am trezit cu un cadou supercaliflagelistic: un IPod langa capul meu si 2 copii urland fiecare din altă pricină.

Publicitate: Multumesc frumos de tot de urari!!! Nu am apucat sa raspund individual, dar am citit tot si m-am bucurat de fiecare litera!

Revenim la actiune: Dupa ce am expediat pe toata lumea in treaba lor si am dat de putina liniste mi-am luat jucaria si am inceput sa caut muzica si sa incarc si sa caut si sa incarc de parca urmatoarele 20 de ore urma sa ascult numai muzica.

Dupa ce am ajuns la o cantitate multumitoare de muzica, scot jucaria, pun USB-ul, copy-paste rapid, selectez Music si hopaaa, nici o melodie. Mai sa fie. Poate nu am facut ceva bine asa ca refac operatiunea si tot nimicccc. In bunul stil Windows, il repornesc si tot nimic… Hmmm… Mai dau o copiere si tot nimiccc.

Bun, e treaba serioasa asa ca ma uit dupa manual. Un manual micut si dragut, foarte intuitiv. Sar la pagina de muzica, citesc, nici o greseala, am facut exact ce zic ei. Am apasat butoanele corecte si ar trebui sa mearga! Interesant ca in manualul iPod e Lana Del Rey, oare cat o fi platit ca si reclama? Sau ei au platit-o pe ea? Dar nu e timp de asemenea prostii, mie nu imi merge jucaria!

IMG_20150618_204709

 

 

 

 

 

 

 

Hmmm, am primit un iPod stricat, e clar! Sa dam totusi un Google cu baiul meu si paf, descopar ca fara iTunes instalat pe calculator nu merge smecheria. Mai sa fie, ma si enervez un pic ca la instructiuni nu zice nimic si stiam eu ca nu e asa de simplu si ca totul e imbarligat la astia cu i in fata si of si of.

Si cat se instaleaza iTunes ma uit la manual si ce sa vezi chiar dupa prima pagina de Hello 🙂

IMG_20150618_204704

 

 

 

 

 

 

 

Mda… blonda si iPod-ul sau injinerul destept care nu citeste niciodata instructiunile…

In alta ordine de idei, nu cred ca am mai pus vreodata mana pe un gadget asa de bine lucrat si cu atata atentie la design si simplitate. E absolut superb. Inteleg fanii iStuff-urilor.. tarziu, dar ii inteleg..