Bucuria unui rotunjor

Imi plac rotunjorii! Nu cei grasi a caror incheieturi nu se mai vad, cei asa mai rotunjori prin partile esentiale, dar care inca nu pot intra la grasi ci la rotunjori. Asa, cam pana in 90 de kg.

Imi place cum ii strang un pic mai tot timpul hainele pentru ca vor tot timpul sa slabeasca. Ei sunt constienti si rusinati de greutatea lor, se lupta cu ea, incep diete peste diete si nu le termina niciodata. Se simt prost sa isi cumpere haine mai mari pentru ca ei vor sa slabeasca si sunt convinsi ca vor reusi! Toata ziua mananca cumpatat si sanatos caci in fiecare zi incep o dieta. Seara ceva se strica si o dau in bara..destul de rau…

Glumesc pe seama greutatii lor si nu spun nimanui cate kilograme au. Stiu despre sport oricate vrei, dar doar din carti! Sunt, in mod naiv,convinsi ca slabitul se face pas cu pas si nu e bine sa te grabesti si sa renunti la prea multe de-o data. Cred ca dulciurile nu sunt mancare si habar nu au cate calorii are o maslina. Cand aud o discutie despre diete nu participa dar stau prin zona si ciulesc urechile curiosi.

In rezolutia fiecarui an nou, anotimp nou si chiar luna noua intra ca o sa manance mai atent si o sa slabeasca si cumva cumva o sa faca si sport. Cand gluma se ingroasa si vad ca au sarit peste o anumita greutate se deblocheaza urgent si fac cumva si slabesc pana la optimul lor. Optimul lor e insa cam cu 10 kg mai mare ca optimul dat de BMI, dar e al lor, are personalitate 😉

Un rotunjor din asta are niste fericiri mici, dar esentiale: cand observa cineva ca a slabit si el se face ca nu e asa si ca nu tine nici o dieta; cand dimineata cantarul nu arata mai mult decat ieri, chiar daca ieri a mancat ciocolata (destul de multa..) si cand hainele alea fistichii pe care le poarta numai la chestii oficioase il incap si in anul curent.

Cu fericire in tastatura, saptamana asta nu ma mai ating de dulciuri, caci ma incape o rochie de anul trecut, numai buna pt botez! Oare la dulciuri intra cafeaua cu zahar si socata? Nehhh, nu cred!

PS: Imi plac tare mult si slabii care fac sport si au grija ce mananca, dar nu povestesc toata ziua numai despre asta! Urasc slabii care se indoapa cu orice si nu se vede nimic; sunt niste mari risipitori, rasa umana ar trebui sa ii eradicheze!

PPS: Loviti-ma cu like-uri! Bucuria unui rotunjor e sa vada ca e iubit chiar daca e rotunjor! Asta in caz ca nu v-ati prins cu 2 paragrafe mai sus care e legatura dintre titlu si ce m-am aberat eu pe aici. Dar oricum, vreo 5 like-uri nu strica 😉

One thought on “Bucuria unui rotunjor

  1. Pingback: 60 Posts and 1.5 Years of Blogging | RUXANDRA BANICI

Comments are closed.