The Vitamins

Sunt echipe cu care desi nu ai lucrat niciodata iti plac din departare. Pentru mine, cand am revenit in ISDC echipa de Swets imi parea OAU din departare. Mult mai tarziu am apucat sa si lucrez cu o parte din ei si au fost OAU in continuare.

Cu echipa, pe care o sa o numim The Vitamins, nu am lucrat niciodata. Din departare primul meu contact cu ei a fost cand mi l-au luat pe Dan si nu mi-au placut deloc deloc din cauza asta. Ba chiar l-am impartit pe Dan cu ei o perioada si nu imi placea ca si eu si ei aveam nevoie de el, dar lui ii placea mai mult de ei.. asa ca imi placea si mai putin de ei. Scuze..dar asta e adevarul..

Dupa un timp Paul m-a rugat sa tinem niste sesiuni de training, sa facem niste chestionare sa ajutam echipa, sa facem un chestionar si pentru activitatea lui si atunci am ajuns un pic mai aproape de ei si am vazut ca aveau ceva. Un “Vino-ncoace” care ii tinea uniti si veseli in ciuda modului draconic in care lucrau. Si au inceput sa imi placa..

Ne-am mutat la acelasi etaj, fiecare pe alta parte si imi placeau tot mai mult. Galagiosi cateodata, tacuti si incruntati la release-uri, mergand in tot felul de excursii prin locuri dubioase (imi amintesc de Greierasul-nu-mai-stiu-cum care urma sa le cante la o cabana…) si tot timpul la masa impreuna.

Si inca putin dupa aia am ajuns foarte aproape de ei, ca Delivery Director pt Unitul lor si am lucrat aproape de Alexandra si de Paul si mi-au placut tot mai mult..asa ca m-am mutat si fizic langa ei pana am plecat :))

No, nu ca as vrea sa ii ridic in slavi, dar cand am vazut ce faceau dragii astia azi noapte mie mi-o fost tare drag de ei iarasi! Zice-ti si voi..

vita